Logg inn
Forsiden Nyheter Coaching NLP Coaching Om meg Tjenester Referanser Lenker Kontakt

5 tips til effektiv endring

 

Ofte ønsker vi  endring på ulike områder av livet vårt . Det er viktig å sette seg realistiske mål, og vi kjenner alle til de ulike utfordringene som møter oss på vei mot målet. Det er også viktig å spørre seg, hvilke tanke og handlemønstre er det som driver meg framover og hvilke holder meg tilbake. Her gjelder det  videre å finne essensen . Hvilke grep vil ha størst effekt ? Under finner du 5 suksesskriterier  for å lykkes i endringsarbeidet.

 

 

1. Ta eierskap
Hvis  du ikke tror at du kan endre deg, kan du heller ikke det. Ta eierskap og ha tro på at du er i stand til å foreta endringen . Bruk god tid på dette innledningsvis og gjennom hele endringsprosessen.

 

2. Vær tålmodig Å skape positive, langvarige endringer tar tid, Det riktige svaret er nok nærmere 60 dager skal vi tro studier på området.

 

ž3. Aksepter vanskeligheter
Virkelige forandringer krever fokus. Vær forberedt på at du vil møte utfordringer du ikke hadde forventet . Vi kan ha en tendens til å tenke «alt-eller-ingenting» . Om du «sklir ut «, spør deg hva du kan lære av det, legg det bak deg og fortsett.

 

ž4. Ikke la deg distrahere
Noe som kan synes mer viktig kan dukke opp. Skal du skape endring, må du imidlertid prioritere og skille det vesentlige fra det uvesentlige , på vei mot målet.

 

ž5. Fortsett
Ikke erklær full seier selv om utviklingen går riktig vei. Varig endring krever kontinuerlig innsats

 

 Legg igjen kommentar


Navn


E-post


Nettsted


Kommentar

Ingen kommentarer